Chat online:

Tinggalkan pesan disini:

Ketika SIA mendua…..

*ringtone ST12 “Cari Pacar Lagi” berkumandang*
*terlihat di layar hengpon nama mb Ratna Nurhayati*
GG: Halooo, Assalamualaikum….!! Ngopo mbak?
RN: Gun, dirimu yen ditambah ngajar maneh piye? *duh to the point banged sih*
GG: Yaaaa…..hh piye yo mbak, kowe reti dhewe tho aku wes ngajar pirang matakuliah?
RN: Iyaaa sih, dirimu juga semester kemaren udah kebanjiran
GG: Yawes tho mbak, aku manut bae
RN: Nah gitu dong, kowe ngajar Aplikom, AKL 2, ambek SIA gelem rak?
GG: *bengong sesaat* …..What????
RN: Hihihi ora dink, kowe ngajar SIA ya, kelas B
GG: Walah…dakpikir….SIA ya mbak? uhmm…piye yah…yawes gpp, eh iya sekalian jaluk tulung kelase dibagi rata ambek SIA ku sing kelas A yen bisa
RN: Iya ngko dakomong ning akademik, tapi kayane sih kelase sijine iki juga bakalan kebak
GG: Wadaw….
RN: Suwun ya Gun
GG: Padha-padha mbak….*sigh*

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>